Antrenorul secund al reprezentativei României, Ionuţ Badea, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu Armenia, câştigat cu scorul de 5-0, că atacantul Bogdan Stancu "are nasul puţin mutat dintr-o parte în alta".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Bogdan Stancu are puţin nasul mutat dintr-o parte în alta iar Romario Benzar a primit şi el o lovitură în faţă", a spus Ionuţ Badea la Dolce Sport.

Badea a precizat că jucătorii sunt foarte concentraţi pentru meciul următor, cu Kazahstan. "Am avut parte de un început de meci foarte bun. Am avut şansa să şi transformăm primele şanse de gol. Pe urmă a trebuit doar să ne creştem nivelul de încredere, de a pasa, de a marca. Am avut şi şansa unui teren foarte bun, ceea ce nu am avut parte cu Muntenegru. A fost momentul să introducem unii jucători azi. Nu putem decât să fim bucuroşi pentru debutul lui Răzvan Marin şi pentru toţi jucătorii care au evoluat azi. Jucătorii sunt fericiţi, dar într-un mod moderat. În schimb sunt foarte concentraţi pentru ceea ce se va întâmpla în Kazahstan", a adăugat el.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Echipa naţională a României a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 5-0 (4-0), reprezentativa Armeniei şi a obţinut primul succes în grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018.

Golurile "tricolorilor" au fost marcate de Stancu '4 din penalti, Ad. Popa '10, R. Marin '12, Stanciu '29 şi Chipciu '59.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.