FC Botoşani a anunţat, duminică, venirea jucătorilor Ioan Filip şi Andrei Miron.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“FC Botoşani anunţă transferul mijlocaşului defensiv Ioan Filip, jucător cu experienţă la nivelul SuperLigii României. În vârstă de 34 de ani, acesta a mai evoluat pentru echipe precum Bihor Oradea, Oţelul Galaţi, Petrolul Ploieşti, Viitorul Constanţa, Debrecen (Ungaria), Dinamo Bucureşti, Gaz Metan Mediaş şi Universitatea Cluj. Pe această cale, dorim să îi urăm noului nostru jucător un călduros „La mulţi ani!”, cu ocazia zilei onomastice, şi mult succes alături de noi!”, a notat FC Botoşani pe Facebook.

În ceea ce îl priveşte pe fundaşul central Andrei Miron, acesta care va îmbrăca din nou tricoul „roş-alb-albastru”, după 4 ani. Apărătorul a mai evoluat pentru echipe precum Oţelul Galaţi, FCSB, Hapoel Haifa şi Universitatea Cluj, iar “acum se întoarce pe „Municipal” pentru a ne ajuta să ne atingem obiectivul principal al sezonului, menţinerea în elita fotbalului din România”, a precizat FC Botoşani.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.