Tehnicianul echipei Dinamo, Ioan Andone, a declarat, marţi seară, după meciul României cu Kazahstan, scor 0-0, că arbitrul Manuel De Sousa a "lăsat jocul foarte tare" şi că pentru gazde acest rezultat este ca o victorie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mă mir, arbitrul a lăsat jocul foarte tare. Kazahstan a jucat slab. România, după 5-0 ştii cum este.. Până la urmă şi 0-0 e un rezultat bun. Pentru Kazahstan 0-0 e ca o victorie. Cred că 0-0 financiar e cam 20.000 de dolari de jucător, între 10.000 şi 20.000", a spus Andone la Digi Sport.

Ioan Andone, fost tehnician al echipei Astana, a menţionat că fotbaliştii din Kazahstan sunt foarte orgolioşi şi se "aprind repede", ceea ce s-a văzut la jocul cu România. El a mai precizat că terenul de la Astana este dificil. "Cinci luni de zile m-am antrenat pe terenul ăsta, cred că 100 de antrenamente, e ceva dificil, s-a şi uzat, trebuie schimbat", a adăugat antrenorul.

În ceea ce priveşte faptul că Adrian Mutu ar fi discutat cu acţionarul majoritar al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, despre preluarea funcţiei de preşedinte al grupării "alb-roşii", Andone a spus că nu poate să comenteze până la luarea unei decizii, însă a menţionat că orice va decide Negoiţă este bine pentru echipă. "Orice ne-ar ajuta pe noi. Orice decide e bine pentru echipă. Şi Adi Mutu... ce contacte are în străinătate. Negoiţă ştie foarte bine ce vrea", a spus Ioan Andone.

Reprezentativa României a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, marţi, pe Astana Arena, în compania selecţionatei Kazahstanului, în etapa a treia a grupei E de calificare la Cupa Mondială din 2018.

Tricolorii au ratat o ocazie importantă în minutul 88, când Stancu a pătruns în careu şi a centrat în faţa porţii, dar Enache a alunecat şi nu a reuşit să împingă mingea în poartă.

România a acumulat patru puncte după trei meciuri: 1-1, cu Muntenegreu, acasă, 5-0, cu Armenia, la Erevan, şi 0-0, la Astana, cu Kazahstan.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.