Antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, Ioan Andone, a declarat, sâmbătă seară, după înfrângerea din meciul cu FC Viitorul, scor 1-2, că ar fi un dezastru dacă formaţia sa nu ar prinde play-off-ul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Jocul a fost bun 60 de minute. Puteam să avem 2-0 şi meritam acel gol. Viitorul a făcut două schimbări bune şi au dominat ultima jumătate de oră. Trebuie să facem maxim de puncte pentru a intra în play-off. Nu mai avem voie să facem paşi greşiţi. La Dinamo sunt jucători buni, dar este nevoie de timp. Ar fi un dezastru să nu prindem play-off-ul. Meciul ăsta nu aveam voie să-l pierdem. Ne trebuie constanţă, dar avem nevoie şi de puţin noroc. Viitorul este o candidată serioasă la titlu, mai ales că nu are presiune", a spus Andone la Digisport.

Echipa FC Viitorul a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1), formaţia Dinamo Bucureşti, într-un meci din etapa a XXII-a şi s-a distanţa la cinci puncte în fruntea clasamentului.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Golurile învingătorilor au fost marcate de Boli '64 şi Fl. Coman '78, în timp ce pentru gazde a înscris Nistor, în minutul 26.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.