Comitetul Executiv al FRF a aprobat, în şedinţa de duminică, noi investiţii în bazele sportive de la Mogoşoaia şi Buftea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Investim aproximativ 500.000 de euro pentru montarea unei instalaţii noi de nocturnă la Buftea şi pentru înlocuirea instalaţiilor de nocturnă de la Mogoşoaia şi Buftea pe celelalte terenuri existente. Ne dorim ca în toamna acestui an să putem să folosim cât mai mult timp posibil toate terenurile din aceste două centre de pregătire şi să putem să creştem puterea nocturnei astfel încât să putem să continuăm să organizăm meciuri innternaţionale, dar inclusiv pentru echipele care doresc să închirieze bazele respective. Am aprobat o investiţie de aproximativ 140.000 de euro în schimbarea gazonului artificial de la Buftea, astfel încât în această iarnă echipele care doresc să beneficieze de cele mai bune condiţii de antrenament să poată să o facă”, a explicat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.