Internaţionalul sud-african Motjeka Madisha a decedat, sâmbătă, la vârsta de 25 de ani, într-un accident rutier, produs în apropiere de Johannesburg, informează presa internaţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorul echipei Mamelodi Sundowns se afla în maşină cu o altă persoană, a pierdut controlul automobilului şi a lovit un obiect de pe marginea drumului. Ambiele persoane din maşină şi-au pierdut viaţa.

"Cauza exactă a accidentului este încă necunoscută, dar putem confirma că şoferul a pierdut controlul autovehiculului, care a fost zdrobit şi a luat foc după o coliziune cu obiect staţionar", a declarat un reprezentant al serviciului de urgenţă.

Fundaşul participase cu câteva ore înainte la sărbătorirea împlinirii a 50 de ani de la fondarea clubului său.

Madisha este al doilea jucător al formaţiei Mamelodi Sundowns care moare într-un accident rutier, după Anele Ngcongca, luna trecută.

Motjeka Madisha era la formaţia din Pretoria dîn 2015, când a fost transferat de la Highlands Park. El avea 13 selecţii în naţionala Africii de Sud.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.