Internaţionalul ceh Josef Sural, care evolua la echipa turcă Alanyaspor, a murit în urma unui accident rutier, produs, duminică seară, când revenea de la un meci din campionatul Turciei, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Jucătorul nostru ceh Josef Sural, care a fost grav rănit în accidentul unui microbuz care aduce şapte dintre fotbaliştii noştri, nu a mai putut fi salvat în ciuda eforutilor depuse la spital", a anunţat clubul Alanyaspor.

Sural, care juca pe postul de mijlocaş ofensiv, avea 28 de ani.

Accidentul s-a produs în noaptea de duminică spre luni la revenirea de la meciul cu Kayserispor (1-1), din etapa a 30-a a campionatului Turciei.

Potrivit agenţiei Anadolu, Sural şi şase coechipieri ai lui au decis să închirieze un microbuz cu un şofer pentru a reveni la Alanya, ceilalţi componenţi ai echipei şi membrii stafului tehnic revenind cu autocarul clubului sau autoturismele personale. Ceilalţi şase jucători au suferit răni uşoare, iar şoferul a fost plasat în detenţie preventivă.

Preşedintele clubului Alanyaspor Hasan Cavusoglu a declarat că accidentul s-a produs deoarece şoferul a adormit la volan.

Sural avea 18 selecţii în naţionala Cehiei, pentru care marcase un gol.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.