Echipa de handbal masculin Dinamo Bucureşti a anunţat, luni, transferul internaţionalului brazilian Raul Campos Nantes, care a semnat un contract pe doi ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Interul de 29 de ani vine din campionatul spaniol (Liga Asobal), unde a marcat 680 de goluri în 150 de partide jucate la trei echipe (şase sezoane): Ademar Leon, Balonmano Villa de Aranda şi Helvetia Anaitasuna (ultima echipă, 2017-2019).

Raul Nantes a jucat în Liga Campionilor în sezonul 2012-2013, pe când evolua la Ademar Leon (35 de goluri marcate). După Ademar Leon, s-a transferat în Franţa, unde a îmbrăcat tricoul echipelor Tremblay şi Billere.

În sezonul 2017-2018, interul stânga a jucat cu Anaitasuna în Cupa EHF, unde a marcat 40 de goluri. În vara anului trecut, el a semnat un contract cu Club Balonmano Benidorm (Liga Asobal), dar Dinamo a intrat pe fir şi a obţinut acordul tuturor părţilor implicate pentru aducerea jucătorului la campioana României.

Raul Nantes Campos (1,95 m înălţime şi 100 de kg greutate) este component al naţionalei Braziliei, cu care a participat la ultima ediţie a Campionatului Mondial (locul 9). Raul are 264 de goluri înscrise pentru naţionala Braziliei în 78 de meciuri. În palmares, are o medalie de aur la Jocurile Pan Americane din anul 2015.

”Sunt bucuros să fac parte din familia Dinamo Bucureşti”, a declarat brazilianul.

Pe postul de inter stânga, Dinamo îl mai are pe Ante Kuduz, care şi-a făcut recent debutul în naţionala Croaţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.