O femeie în vârstă de 26 de ani a depus plângere împotriva jucătorului Stefan Ilsanker, pe care îl acuză că a violat-o la Salzburg, relatează L’Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Justiţia austriacă a cerut ca fotbalistul echipei Leipzig să fie anchetat după acuzaţia la adresa sa, ancheta urmând să fie făcută de direcţia de investigaţii criminale a poliţiei, a declarat un purtător de cuvânt, Christoph Rother.

Potrivit cotidianului Salzburger Nachrichten, o tânără în vârstă de 26 de ani a depus plângere împotriva lui Ilsanker, acuzându-l pe jucător că a violat-o într-un apartament din Salzburg.

Avocatul internaţionalului, Kurt Jelinek, respinge acuzaţia, el declarând pentru tabloidul Krone că plângerea acuzatoarei conţine “inconsistenţe semnificative”. Şi Ilsanker a respins acuzaţia tinerei.

Clubul Leipzig, la care este legitimat jucătorul în vârstă de 30 de ani, nu a comentat situaţia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.