Inter Milano a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0 (2-1), echipa Venezia, în etapa a XIV-a a campionatului italian Serie A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat: Calhanoglu '34, Lautaro Martinez '90+6 (p).

În urma acestui succes, Inter ocupă locul 3, cu 31 de puncte, la un punct de formaţiile de pe locurile 1-2, Napoli şi AC Milan, care au acumulat 32 de puncte, dar nu au jucat în această etapă. Venezia ocupă locul 15, cu 15 puncte, la egalitate cu Sassuolo şi Sampdoria, de pe locurile 13-14.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Sâmbătă, s-au mai înregistrat rezultatele Empoli - Fiorentina, scor 2-1, Sampdoria (cu Drăguşin pe teren din minutul 86) - Verona, scor 3-1 şi Juventus - Atalanta, scor 0-1.

Duminică, vor avea loc partidele Udinese – Genoa, AC Milan – Sassuolo, Spezia – Bologna, AS Roma – Torino şi Napoli – Lazio Roma.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.