Tehnicianul echipei Norwich City, Dean Smith, s-a declarat, vineri, îngrijorat de situaţia a doi dintre jucătorii săi care au prezentat simptome de coronavirus şi s-au testat, rfezultatele testelor fiind aşteptate, informează bbc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nu pot să vă spun numele, dar sunt doi jucători pentru care suntem îngrijoraţi, aşa că i-am testat şi vom aştepta rezultatele testelor PCR. Ei se simt puţin rău, însă probabil starea lor nu are legătură cu meciul de săptămâna trecută cu Tottenham”, a spus Smith.

Duminica trecută, Norwich City a fost învinsă de Tottenham, scor 3-0, în deplasare, în etapa a XV-a a campionatului Angliei. Zilele trecute, Tottenham a anunţat că are 13 cazuri de coronavirus, iar din această cauză echipei i s-au amânat meciurile cu Rennes din Conference League şi cu Brighton din Premier League.

Norwich City va juca pe teren propriu cu Manchester United, sâmbătă, de la ora 19.30, în etapa a XVI-a a campionatului Angliei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.