Internaţionalul ecuadorian Enner Valencia a simulat o accidentare pentru a evita să fie arestat, joi seară, la meciul dintre Ecuador şi Chile, scor 3-0, din preliminariile Cupei Mondiale din 2018, scrie L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Valencia a fost vizat de un mandat de arestare în Ecuador din cauza neplăţii pensiei alimentare pentru fiica sa de cinci ani, suma totală fiind de 17.000 de euro.

Poliţiştii au încercat deja să îl aresteze fără succes miercuri, la antrenamentul naţionalei Ecuadorului. Valencia nu a fost arestat atunci datorită reprezentantului său, care a obţinut menţinerea în libertate a fotbalistului.

"Cu mandatul de arestare la ei, poliţiştii ecuadorieni şi-au încercat norocul a doua oară înaintea meciului cu Chile. După discuţii, jucătorul a scăpat de arestare pentru a disputa meciul. Poliţia a aşteptat finalul jocului pentru a-l aresta. Însă fotbalistul a încercat să se eschiveze, în minutul 80, simulând o accidentare. Poliţiştii au alergat după maşinuţa care îl transporta pe fotbalist. Până la urmă jucătorul a reuşit să evite arestarea: avocatul său a reuşit să îl convingă pe judecător să anuleze mandatul de arestare", explică L'Equipe.

Cotidianul As notează că după maşinuţa care îl ducea pe Valencia la ambulanţă alergau zece poliţişti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.