Jucători şi tehnicieni ai echipelor Manchester United şi Manchester City au fost implicaţi, duminică, în incidente la vestiare, după derbiul care a avut loc pe Stadionul Old Trafford, câştigat de formaţia antrenată de Pep Guardiola, cu scorul de 2-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform presei engleze, scandalul ar fi fost provocat de antrenorul lui United, portughezul Jose Mourinho, care le-ar fi cerut oaspeţilor să săbătorească "mai încet" victoria obţinută, acuzându-i de lipsă de respect pe aceştia. Ederson, portarul brazilian al celor de la City, a avut un schimb de replici în portugheză cu Mourinho, apoi jucători de la ambele echipe au început să se îmbrâncească şi să se lovească. 

Atacantul belgian al gazdelor, Romelu Lukaku, ar fi aruncat o sticlă către Mikel Arteta, rănindu-l la faţă pe secundul lui Guardiola. Un alt membru al stafului lui City, un fizioterapeut, a fost şi el rănit uşor. Mourinho a fost lovit cu o sticlă de plastic.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Potrivit marca.com, a fost nevoie de intervenţia poliţiei pentru calmarea spiritelor.

Manchester City a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Manchester United, în ultimul meci al etapei a XVI-a a campionatului Angliei.

Golurile învingătorilor au fost marcate de David Silva ’43 şi Otamendi ’54. Pentru United a înscris Rashford, în minutul 45+2.

Manchester City este lider în clasament, cu 46 de puncte, iar Manchester United ocupă locul doi, cu 35 de puncte. Pe poziţia a treia se află Chelsea Londra, cu 32 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.