Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti anunţă că înainte de startul meciului Rapid – Dinamo au avut loc incidente, iar un suporter a fost rănit de o petardă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Înaintea debutului partidei, în momentul în care jucătorii FC RAPID au salutat publicul, a avut loc un conflict între mai multi suporteri rapidişti dispuşi în tribuna a II-a, după care, doi dintre aceştia au pătruns pe suprafaţa de joc, a precizat Jandarmeria Capitalei.

De asemenea, pe timpul plecării galeriei oaspete din arena sportivă, au avut loc provocări între suporterii celor două echipe, moment în care oaspeţii au aruncat cu două petarde către rapidiştii dispuşi în Peluza Sud. În acest context, un suporter a fost rănit şi a fost transportat la echipajul de ambulanţă pentru acordarea de îngrijiri medicale.

“În acest moment, efectuăm verificările necesare identificării făptuitorilor, pentru aplicarea măsurilor legale ce se impun. Atragem din nou atenţia asupra pericolului reprezentat de materialele pirotehnice, subliniind faptul că deţinerea şi folosirea acestora sunt ilegale şi se pedepsesc conform cadrului legal în vigoare”, a adăugat Jandarmeria.

Jandarmeria Capitalei: La meciul Rapid – Dinamo au încercat să intre persoane cu abonamente în care numele, prenumele sau CNP-ul diferă de cele din actul de identitate. Abonamentele au fost ridicate
CITEȘTE ȘI Jandarmeria Capitalei: La meciul Rapid – Dinamo au încercat să intre persoane cu abonamente în care numele, prenumele sau CNP-ul diferă de cele din actul de identitate. Abonamentele au fost ridicate

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.