Istvan Kovacs face parte din brigada de arbitri delegată la primul meci de la ediţia din acest an a Cupei Mondiale de fotbal, Qatar – Ecuador. Cupa Mondială începe duminică, la Doha, fiind prima din istorie care se desfăşoară în perioada iernii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI DOCUMENTAR: Cupa Mondială din Qatar 2022: Loturile complete ale celor 32 de echipe participante - Grupele E, F, G şi H
CITEȘTE ȘI DOCUMENTAR: Cupa Mondială din Qatar 2022: Loturile complete ale celor 32 de echipe participante - Grupele A, B, C şi D
CITEȘTE ȘI DOCUMENTAR: Absenţii de marcă ai Cupei Mondiale din Qatar
DOCUMENTAR: Cupa Mondială: Ca de obicei, Brazilia este marea favorită. Cine o urmează
CITEȘTE ȘI DOCUMENTAR: Cupa Mondială: Ca de obicei, Brazilia este marea favorită. Cine o urmează

Partida îl va avea la centru pe italianul Daniele Orsato, asistenţi fiind conaţionalii săi Ciro Carbone şi Alessandro Giallatini.

Un alt român, Ovidiu Artene, va fi asistent de rezervă pentru acest joc, în timp ce în camera VAR, datorită numărului mare de camere cu care se filmează jocurile, vor fi 4 oficiali: Massimiliano Irrati (Italia) – arbitru VAR, Paolo Valeri (Italia), Benoit Millot (Franţa), Pawel Sokolnicki (Polonia) – asistenţi VAR.

Partida, care contează pentru grupa A a Cupei Mondiale, se va disputa duminică, de la ora 18.00, pe stadionul Al Bayt din Al Khor.


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.