Un fotbalist, a cărui identitate nu a fost încă dezvăluită, a fost arestat de poliţia britanică după ce a fost acuzat de viol, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fotbalistul a fost ridicat luni dimineaţă de la locuinţa sa din nordul Londrei şi dus în arestul poliţiei, unde a fost interogat pentru un presupus atac sexual comis în ultimele zile ale lunii iunie.

Conform cotidianului The Sun, fotbalistul ar fi fost interogat timp de 15 ore, iar în raportul Poliţiei Metropolitane se confirmă faptul că plângerea a fost depusă în ziua de 4 iulie, de o tânără a cărei vârstă este în jur de 20 de ani.

Numele fotbalistului acuzat nu a fost dat publicităţii, dar despre el se ştie că ar avea în jur de 30 de ani şi că joacă la un club londonez din Premier League.

Este al treilea caz de acest tip înregistrat în fotbalul englez în ultimele luni, după ce alţi doi fotbalişti au fost acuzaţi de viol: Benjamin Mendy (27 de ani) şi Mason Greenwood (20 de ani)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.