Gigi Becali a declarat, marţi seară, că s-a întâlnit cu impresarii lui Carlos Fortes, subliniind că l-ar vrea pe jucătorul de la Gaz Metan Mediaş pentru un împrumut de şase luni şi apoi un contract pe cinci ani. FCSB joacă, duminică, în etapa a patra a Ligii I, cu liderul Gaz Metan Mediaş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Păi dacă au fost impresarii lui la mine. Au zis nişte sume. Şi le-am spus suma asta dacă duminică îşi dă cu stângul în dreptul (n.r. râzând). Glumesc. Eu le-am spus să facem actele repde şi să joace duminică în roş-albastru. Au zis că nu e posibil. Au zis că vor să îl mai ţină 6 luni la Gaz Metan. Îl iau un an împrumut, cu drept de cumpărare pe 5 ani. Şi contract cu el. Îl pun pe cântar când vine, cu "Bizonul" nu am făcut aşa pentru nu am avut experienţă", a spus Gigi Becali, la Digisport.

Carlos Fortes a fost achiziţionat de Gaz Metan la începutul lunii iulie şi a marcat trei goluri în primele trei etape ale Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.