În perioada 14-17 martie, la Bucureşti, se va desfăşura un simpozion UEFA dedicat instructorilor fitness pentru arbitri, instructorilor tehnici pentru arbitri şi preşedinţilor comisiilor de arbitri din ţările afiliate UEFA, anunţă frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sunt aşteptaţi să participe 55 de instructori pentru arbitri şi 46 de instructori de fitness, din partea federaţiilor afiliate UEFA. De asemenea, vor fi prezenţi şi 50 de conducători ai arbitrajului din Europa. Vor fi abordate teme specifice privind instruirea arbitrilor şi pregătirea fizică.

Cursul anual se va desfăşura la Bucureşti şi are ca principal obiectiv prezentarea ultimelor informaţii privind aplicarea şi interpretarea Legilor Jocului, a metodelor de predare şi familiarizarea cu cele mai recente materiale ce pot fi folosite în pregătirea arbitrilor.

La eveniment vor participa membrii Comisiei de Arbitraj de la UEFA: preşedintele Roberto Rosetti (Italia) şi membrii: Dagmar Damková (Cehia), Björn Kuipers (Ţările de Jos), Vladimir Sajn (Slovenia) şi Carlos Velasco Carballo (Spania).

Printre numele importante care se vor mai afla la Bucureşti se mai numără: Howard Webb (Anglia), Gianluca Rocchi (Italia), Luis Medina Cantalejo (Spania), Alberto Undiano Mallenco (Spania), Victor Kassai (Ungaria – şeful arbitrilor în Bulgaria), Milorad Mazic (Croaţia – şeful arbitrilor în Cipru) şi Herbert Fandel (Germania – şeful arbitrilor în Belgia).

Din partea României vor participa Kyros Vassaras, preşedintele CCA, Marcel Savaniu, vicepreşedinte CCA, şi Dan Monea (instructor fitness).

Acesta va fi al doilea eveniment internaţional dedicat arbitrajului găzduit de ţara noastră după ce, în august 2018, în România a fost organizat şi cursul UEFA pentru arbitri de futsal.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.