Fotbalistul Ilia Şkurin, legitimat la ŢSKA Moscova, a anunţat că refuză să joace pentru naţionala Belarusului, în semn de protest faţă de menţinerea la putere a preşedintelui Aleksandr Lukaşenko.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Refuz să reprezint interesele naţionalei atât timp cât regimul lui Aleksandr Lukaşenko este la putere. Trăiască Belarus!”, este mesajul postat de fotbalist pe contul său de Instagram.

Şkurin a fost convocat la naţionala Belarusului pentru meciurile din Liga Naţiunilor cu Albania şi Kazahstan, programate în septembrie.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Preşedintele Belarusului de 26 de ani, Lukaşenko a fost reales recent, conform autorităţilor cu aproximativ 80 la sută din totalul voturilor. Rezultatul alegerilor este contestat de belaruşi, care au ieşit în stradă în fiecare zi pentru a protesta.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.