Clubul Real Madrid a anunţat, marţi, că fostul fotbalist Iker Casillas s-a alăturat fundaţiei grupării madrilene în calitate de director general adjunct.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Clubul Real Madrid este mândru să îl primească înapoi acasă pe unul dintte cei mai mari căpitani ai săi”, se arată pe site-ul oficial al grupării.

“Mândru să revin acasă. Abordez această nouă provocare cu tot entuziasmnul şi toată dorinţa din lume. Mulţumesc pentru primire”, a reacţionat Iker Casillas în social media.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Casillas s-a retras din activitatea de fotbalist la 4 august. În momentul anunţului retragerii, spaniolul nu mai jucase de mai mult de un an, în aprilie 2019 el suferind un atac de cord.

Iker Casillas este o legendă a echipei Real Madrid pentru care a jucat jucat de când era junior şi până în 2015. A câştigat 19 trofee cu echipa madrilenă, între care şi de trei ori Liga Campionilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.