Patronul clubului Dinamo Kiev, Igor Surkis, a negat informaţiile apărute în presa ucraineană, conform cărora ar negocia cu Andrei Şevcenko preluarea echipei sale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vă spun sincer: nu iau în considerarea numrea lui Şevcenko în funcţia de antrenor principal al echipei Dinamo. Nu am niciun motiv. Am un antrenor activ, al cărui contract a fost prelungit până în cara anului 2024", a spus Surkis.

Întrebat dacă se gândeşte la Şevcenko în viitor, patronul clubului a răspuns: "Îmi pot imagina viitorul cu Rebrov, cu Şevcenko şi cu Lucescu. Până atunci, Lucescu antrenează Dinamo. Nu discut nimic cu nimeni. Vreau să vă avertize, opriţi-vă! Oricine scrie că sunt de acord cu asta, apoi cu cealaltă. Nu negociez cu nimeni. Dar cel mai important lucru este că Lucescu ştie asta."

Clubul italian Genoa a anunţat, la 15 ianuarie, că a renunţat la serviciile antrenorului ucrainean Andrei Şevcenko .

Fostul selecţioner al Ucrainei fusese numit în funcţie la 10 noiembrie 2021.

Sub conducerea sa, Genoa nu a reuşit să câştige niciun meci, înregistrând trei remize şi şase înfrângeri. El avea contract până în iunie 2024.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.