Luptătorul Ionuţ Iftimoaie se va retrage oficial din activitatea sportivă în cadrul unui eveniment în oraşul său natal, Comăneşti, la 6 august, la o săptămână după ce, într-o altă gală, la Mamaia, Cătălin Moroşanu va lupta din nou în ţară după mai bine de un an, se arată într-un comunicat remis News.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iftimoaie va reveni, după o pauză de patru ani, pentru meciul care îi va marca retragerea oficială. Românul îl va avea ca adversar la Comăneşti pe campionul mondial Superkombat, Jorge Loren.

"Am vrut să lupt cu cel mai bun. I-a învins pe fraţii Stoica, iar asta spune multe despre valoarea lui. E ultima provocare şi cea mai mare pentru mine, mai ales că lupt acasă şi voi fi susţinut de zeci de mii de oameni", a declarat Iftimoaie, care de-a lungul carierei s-a duelat cu nume precum Ray Sefo, Dzevad Poturak, Freddy Kemayo, Alexander Ustinov sau Petar Majstorovic.

Gala de la Mamaia în cadrul căreia va lupta Cătălin Moroşanu va avea loc la Idu Tenis Arena.

"Trebuie să recunosc că îmi prieşte atunci când lupt la Mamaia. Am avut parte de momente memorabile în ultimii ani şi mai mult, chiar aici mi-am început cariera de luptător profesionist. Aşa că sunt sigur deja că voi învinge", a declarat Moroşanu.

Adversarul românului va fi anunţat în perioada următoare.

Evenimentele vor fi transmise în direct de Sport.ro, Eurosport şi FightBox în peste 100 de ţări.

Biletele pentru gala Superkombat de la Mamaia costă 50 de lei şi vor fi puse în vânzare începând de luni în reţeaua eventim.ro, magazinele Orange, Germanos, Vodafone şi Domo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.