Finanţatorul FC Botoşani, Valeriu Iftime, a declarat, joi, că nu crede că există cineva la FCSB care să îl poată "clinti" pe Gigi Becali în privinţa deciziilor, el menţionând că patronul grupării bucureştene nu se mai ocupă acum de Olimpiu Moruţan deoarece este prea supărat pentru că a pierdut procesul de la TAS.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am vorbit cu domnul Becali duminică şi aveam în principiu nişte lucruri stabilite. Astăzi este supărat, îi înţeleg într-o stare de supărare să spună orice. Dacă Steaua nu-l ia pe Moruţan, e treaba Stelei. Cred doar în ceea ce scriem şi în ceea ce negociem în condiţii… Dacă a căzut această afacere nu e din cauza unor procente ci din cauza unei incoerenţe pe care o are Steaua acum. Nu cred că Steaua îl vrea pe Moruţan şi nu îl ia. Nu cred că domnul Stoica îi poate impune politica domnului Becali, niciodată. Nu văd omul din jurul Stelei care să îl poată clinti pe domnul Becali în decizii. El vrea, dar nu acum, plus că nu se mai ocupă acum de Moruţan pentru că e prea supărat pentru că a pierdut procesul la TAS. Ştie să joace foarte bine, la nivel de actorie. În fotbalul românesc nimeni nu se poate juca cu actoria domnului Becali. E nu am nicio frică că nu se va întâmpla transferul. Sunt trei oferte astăzi cu bani foarte mulţi pentru copilul ăsta. Dar sunt tot un fel de becalisme. Eu vreau scris şi în afară de club contează şi ce vrea copilul", a spus Iftime la Digi Sport.

Valeriu Iftime a precizat că nu are "nicio bucurie" că va juca FC Viitorul în cupele europene, menţionând că echipa constănţeană nu are experienţă. "La nivel european FCSB are mult mai multă forţă", a afirmat Iftime.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.