Finanţatorul FC Botoşani, Valeriu Iftime, a declarat că fundaşul Andrei Miron, dorit de FCSB, nu este transferabil în acest moment.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu poate pleca decât în condiţii extraordinare, dacă îmi oferă patru milioane de euro. Nu îmi dezechilibrez echipa. Nu am făcut niciun transfer prin care să mă dezechilibrez. Şi Fabbrini când a plecat ştiam ce pun în loc, lui Burcă i-am dat drumul pentru că aveam nevoie să joace Chindriş, Oaidă ştiam că pleacă şi îl pregăteam pe Marian Târşă. Nu cred că pleacă cineva de la mine peste noapte ca să salveze o echipă.... În niciun caz nu se salvează cu Miron FCSB-ul. George rămâne la noi cel puţin un an, pentru că el va pleca la un moment dat cu un transfer ok pentru el şi pentru club, dar nu în condiţii pompieristice şi nu în acest moment, de exemplu. E adevărat că poate fi o ofertă mai zemoasă pentru el, dar eu nu îi dau drumul, decât într-un transfer cu bani foarte mulţi, ceea ce nu cred că face FCSB acum. Nu m-a sunat (n.r. - Becali), nici cu Soiledis. A vorbit cu impresarul, cu jucătorul, s-au socotit, habar n-am ce au făcut, şi a plecat. I-am dat drumul, că nu pleca aşa ca-n gară", a spus Iftime, la Digi Sport.

FCSB, antrenată la această întâlnire de secundul lui Bogdan Andone, Vergil Andronache, a fost învinsă, luni, la Giurgiu, cu scorul de 2-1 (1-1), de Astra, în ultimul meci al etapei a IV-a a Ligii I.

Supărat pe evoluţia lui Mihai Bălaşa, pe care l-a schimbat în minutul 40, finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a anunţat că a vorbit la pauza meciului de la Giurgiu pentru a lua un fundaş central, lăsând să se înţeleagă că ar fi vorba Andrei Miron de la FC Botoşani: "Am luat un fudaş central la pauză. Să vedem ce răspuns dă conducerea. Nu de la Hagi. L-am cerut, să vedem dacă mi-l dă. (n.r. - Miron de la FC Botoşani?) Nu, nu, nu l-am luat, l-am cerut, să văd dacă mi-l dă. Oricare e mai bun ca ai noştri, noi nu avem fundaşi centrali."

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.