Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovici nu este convins în legătură cu o eventuală revenire la AC Milan, aşa cum scrie presa italiană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Există un interes. Dar mă simt bine aici la Los Angeles. Nu spun nu, dar nici da", a declarat Ibrahimovici pentru Vanity Fair.

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovici ar putea reveni în Italia, la AC Milan, pentru şase luni, anunţă presa italiană. Impresarul lui Ibrahimovici, Mino Raiola, este în discuţii avansate cu şefii de la AC Milan pentru revenirea starului suedez, la şase ani de la plecarea de la gruparea lombardă.

Suedezul ar accepta un salariu de două milioane de eurp pentru jumătate de sezon.

Ibrahimovici, în vârstă de 37 de ani, evoluează la LA Galaxy, unde are contract până în decembrie 2019. Însă pentru că liga americană se va relua doar în martie, el ar putea veni pentru şase luni în Italia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.