Fotbalistul echipei FCSB, Ianis Stoica, a declarat, duminică seară, că se bucură că a revenit cu gol după o accidentare, el marcând în partida cu Dinamo, scor 3-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Un antrenament am făcut de când am revenit, doar ieri m-am antrenat. În rest am mai făcut unul în sală. A fost o perioadă grea, mă bucur că am trecut peste şi am revenit cu gol. I-am dat mesaj lui Mihai Stoica şi i-am zis că nu o să-l dezamăgesc, că a declarat că o să fiu golgheter anul viitor, că nu o să-l dezamăgesc începând de azi. Noi trebuie să ne facem treaba cu orice echipă. Sperăm să înscriem cât mai multe goluri şi să câştigăm titlul. Sper ca cei de la Dinamo să se salveze ca să mai avem derbiuri cu ei”, a spus Stoica la posturile care transmit Liga 1.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii 1 Casa Pariurilor, în care gazdele au jucat în inferioritate numerică din minutul 35. Au marcat Oct. Popescu ‘2, Ianis Stoica ’75 şi Oaidă ’82. În minutul 35, de la Dinamo a fost eliminat Răuţă, el primind al doilea cartonaş galben.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.