Ianis Hagi a postat un mesaj pe Twitter după partida câştigată de Glasgow Rangers cu scorul de 2-1 în faţa echipei Hibernian, confruntare la care a marcat un gol. Jucătorul s-a declarat încântat că a marcat chiar de ziua tatălui său, Gheorghe Hagi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ce seară! Zi foarte specială pentru mine. La mulţi ani, tata! Efort şi spirit de echipă minunate astăzi! Foarte fericit că am înscris primul meu gol şi mai important pentru că am obţinut trei puncte. Mulţumesc pentru susţinere, să o ţinem tot aşa”, a notat Ianis Hagi.  

Fotbalistul echipei Glasgow Rangers, Ianis Hagi, a înscris un gol în meciul câştigat, miercuri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, în faţa formaţiei Hibernian, în etapa a XXV-a a campionatului Scoţiei.

Ianis Hagi a marcat primul său gol pentru Rangers chiar în ziua în care tatăl său, Gheorghe Hagi, a împlinit 55 de ani.

Fotbalistul român a înscris în minutul 84 şi a jucat până în minutul 88. Celălalt gol al învingătorilor a fost marcat de Edmundson ‘45+2. Rangers a revenit de la 0-1, Hibernian deschizând scorul în minutul 35, prin Hanlon.

Glasgow Rangers ocupă locul doi în clasament, cu 60 de puncte şi 24 de jocuri, iar Hibernian este pe şase, cu 30 de puncte (25 de jocuri). Lider este Celtic Glasgow, care are 67 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.