Selecţionerul Irlandei de Nord, Ian Baraclough, a declarat vineri seară, după meciul cu România, scor 1-1, că acest rezultat este cât o victorie, având în vedere faptul că echipa sa a jucat în inferioritate numerică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Având în vedere faptul că am fost conduşi cu 1-0 şi am fost în inferioritate numerică pentru noi este un rezultat cât o victorie. E uriaş ce au făcut băieţii în a doua repriză. Am jucat cu foame de egalare. Le-am spus jucătorilor la pauză să nu intre în panică. Am simţit că românii vor încerca să înscrie din nou şi trebuia să avem răbdare, să aşteptăm momentul potrivit pentru a face presing. Nu cred că am folosit bine mingea în prima repriză, dar  nu am intrat în panică. Ştiam că va fi foarte dificil. Poate că Mirel a folosit doi atacanţi pentru că ştia că Evans nu va juca”, a spus Baraclough.

El a precizat că naţionala pregătită de Mirel Rădoi a avut o prestaţie bună. “Echipa României a jucat bine, probabil simte că ar fi trebuit să câştige. Dar când ratezi ocazii mari. Portarul a avut intervenţii foarte bune.Jucătorii au dat totul, a fost un meci pasionant, mi-a plăcut. Rădoi va fi dezamăgit. Dar consider că echipa lui a avut ritm, pentru primul lui joc ca antrenor jucătorii lui au dat totul, s-au mişcat foarte bine. Va fi bine, are jucători buni şi s-a văzut că jucătorii au răspuns la ce le cerea”, a afirmat selecţionerul Irlandei de Nord.

România a terminat la egalitate, vineri, pe Arena Naţională, scor 1-1 (1-0), meciul disputat cu Irlanda de Nord, în prima etapă a Grupei I a Diviziei B a Ligii Naţiunilor. Oaspeţii au evoluat din minutul 39 cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Magennis şi au egalat, în minutul 86. Au marcat: Puşcaş '25 / Whyte '86. Mirel Rădoi, 39 de ani, a debutat la această partidă ca selecţioner al României. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.