Federaţia Internaţională de Atletism (IAAF) a anunţat, marţi, calendarul provizoriu al etapelor din Wanda Diamond League, care a suferit deja modificări sau anulări în ultimele săptămâni. În noul calendar, prima etapă din circuit va avea loc în 14 august (Monaco), sezonul fiind prelungit până în octombrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit anunţului IAAF, etapele sunt propuse astfel: 14 august (Monaco), 16 august (Gateshead), 23 august (Stockholm), 2 septembrie (Lausanne), 4 septembrie (Bruxelles), 6 septembrie (Paris, urmează confirmarea), 17 septembrie (Roma/Napoli), 19 septembrie (Shanghai), 4 octombrie (Eugene), 9 octombrie (Doha) şi 17 octombrie (China, gazdă nestabilită).

Au fost anulate reuniunile atletice de la Rabat (31 mai), Londra (4 iulie) şi Zurich (9-11 septembrie).

”Din cauza situaţiei extraordinare din 2020 şi a restructurării întregului sezon, Zurich a primit din partea Adunării Generale a Diamond League dreptul de a găzdui finalele din 2021 şi 2022, după ce Eugene a cerut să găzduiască în 2023 finala, cu un an mai târziu decât avea dreptul de organizare”, mai arată IAAF.

Următoarea reuniune la nivel de conducere a Diamond League va avea loc în 11 iunie, la Oslo.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.