Portarul francez Hugo Lloris a întrerupt vineri negocierile cu echipa italiană Lazio Roma, deşi gruparea din capitala Italiei se înţelesese cu formaţia lui Lloris, Tottenham Hotspur.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fostul căpitan al echipei naţionale a Franţei, Hugo Lloris (36 de ani) mai are un an de contract cu Tottenham Hotspur şi s-ar putea să îl ducă la bun sfârşit după ce transferul la echipa Lazio Roma a căzut. Lloris a întrerupt discuţiile cu gruparea lazială atunci când a primit semnale clare că titular la echipa lui Maurizio Sarri va rămâne Ivan Provedel, cel care a fost votat cel mai bun portar din Serie A în sezonul trecut.

În vară, Lloris convenise cu noul manager al lui Tottenham, Ange Postecoglou, să nu plece în turneu cu echipa, iar londonezii au recrutat un nou portar, italianul Guglielmo Vicario (26 de ani), de la Empoli. Acum, deşi a avut oferte din Anglia, din Europa şi Arabia Saudită, planurile portarului s-ar putea schimba, dacă ţinem cont de declaraţia pe care Lloris o făcea, în luna iunie, în presa franceză: „Sunt în căutare de alte lucruri, dar nu uit că mai am un an de contract şi că în fotbal este greu de prezis ce se va întâmpla..."

Hugo Lloris joacă la Tottenham Hotspur din anul 2012, când a fost transferat de la Olympique Lyon.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.