Jucătorul polonez de tenis Hubert Hurkacz a declarat, sâmbătă, după meciul cu Adrian Ungur, că a reuşit să aducă un punct deoarece a servit foarte bine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost un meci foarte dur, un meci strâns, dar am servit bine şi acesta a fost avantajul prin care am reuşit să aduc un punct Poloniei. Suprafaţa mi-a plăcut şi m-a ajutat să fac un meci bun. Mâine va fi un meci interesant cu Marius Copil, e un jucător excelent", a spus Hurkacz.

Căpitanul nejucător al Poloniei, Radoslaw Szymanik, a declarat că se bucură foarte mult de punctul adus de Hubert Hurkacz. "Nu sunt vrăjitor, nu puteam să ştiu scorul de azi, dar nu contează ce am aşteptat, ci faptul că am câştigat un prim punct. Marius Copil a fost foarte bun azi, aşa că ne bucurăm mult de acest punct, care e mai mult decât 0. Mâine se poate întâmpla orice şi chiar dacă nu am avut timp să vizităm oraşul, poate o vom face mâine. Suntem foarte mulţumiţi de condiţii, totul e perfect, ne bucurăm să fim aici", a declarat Szymanik.

Tenismanul Adrian Ungur, locul 675 ATP, a fost învins de Hubert Hurkacz, locul 109 ATP, în al doilea meci de la Cluj-Napoca, astfel că scorul întâlnirii România - Polonia a devenit 1-1.

Hurkacz s-a impus, scor 7-6 (3), 7-5, după o oră şi 32 de minute.

În primul meci al zilei, Marius Copil, locul 81 ATP, l-a învins pe Kamil Majchrzak, locul 188 ATP,  scor 6-2, 6-4, într-o oră şi 15 minute.

Duminică vor avea loc confruntările Florin Mergea/Horia Tecău - Lukasz Kubot/ Marcin Matkowski, Marius Copil - Hubert Hurkacz şi Adrian Ungur - Kamil Majchrzak.

Echipa care va câştiga va promova în Grupa I a Zonei Euro-africane, iar învinsa va continua şi în 2019 în Grupa a II-a.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.