Tenismenul Horia Tecău este accidentat de mai mult timp, astfel că olandezul Jean-Julien Rojer a fost nevoit să-şi caute alt partener pentru turneul de 500 de puncte de la Barcelona. În Catalonia, Rojer, locul 9 ATP de dublu, îl va avea coechipier pe Aisam-Ul-Haq Qureshi din Pakistan, locul 30 ATP, fost coleg cu Florin Mergea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De altfel, Mergea şi Qureshi sunt deţinătorii trofeului la Barcelona. În 2017, ei i-au întrecut în semifinale pe Tecău şi Rojer.

Exceptând Cupa Davis, acesta este primul turneu la care Rojer nu îl are alături pe Tecău după competiţia de la Stockholm, din octombrie 2017. Atunci, olandezul a evoluat tot împreună cu jucătorul pakistanez şi au ajuns până în finală.

Din cauza accidentării suferite la piciorul drept, Tecău, locul 11 ATP la dublu, nu a putut evolua în întâlnirea România - Maroc, care a avut loc în 7 şi 8 aprilie, în Cupa Davis.

"Cu părere de rău anunţ că nu voi putea merge la Cluj, cu echipa de Cupa Davis. Este o decizie grea, luată dupa mai multe investigaţii. O accidentare care persistă de câteva săptămâni s-a agravat şi urmează două săptămâni de fizioterapie intensă", spunea Tecău, la 4 aprilie.

Tenismenul român nu a putut să se recupereze nici pentru turneul de la Monte Carlo, de săptămâna trecută, astfel că el şi Rojer au declarat forfait înainte primului meci.

La ediţia din acest an a competiţie catalane, Rojer şi Qureshi vor evolua în primul tur împotriva perechii spaniole Jaume Munar/Tommy Robredo.

Florin Mergea nu îşi va apăra titlul la Barcelona. El va evolua cu Marius Copil la Budapesta, la dublu, turneu de 250 de puncte, pe baza unui wild card. Ei vor da piept în primul tur cu perechea braziliano-mexicană Marcelo Demoliner/Santiago Gonzalez.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.