Portarul rapidist Horaţiu Moldovan, foarte aproape de semnarea unui contract cu Atletico Madrid, a declarat, vineri seară, după meciul cu FCU Craiova, scor 4-3, că gruparea spaniolă reprezintă pentru el şansa vieţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Sunt jucător profesionist, era foarte frumos să-mi iau rămas bun de la coechipieri din teren”, a spus Moldovan, care a apărat poarta Rapidului la meciul cu craiovenii. “La început n-am prea crezut, când am văut că avansează lucrurile n-am putut decât să mă bucur şi să spun că e şansa vieţii mele. Credeţi că Atletico Madrid este de refuzat vreodată în carieră? Voi merge să văd ce se poate, voi munci mult.  Fotbalul este imprevizibil. Acum patru ani nu aveam echipă şi acum sunt foarte aproape să semnez cu Atletico. Este ceva SF. Colegii m-au felicitat şi speră să am o carieră de succes”, a adăugat fotbalistul la Digi Sport.

Agentul de jucători Arcadie Zaporojanu a declarat, pentru AntenaSport, că Horaţiu Moldovan s-a înţeles cu Atletico Madrid. „Da, este adevărat! Aşteptăm astăzi notificarea la Rapid din partea lor. Da, vor plăti clauza! Sunt două variante de contract, una cu 4 ani şi jumătate şi una cu 5 ani şi jumătate. Moldovan s-a înţeles cu Atletico. El acum trebuie să se întâlnească cu Cristiano Bergodi şi să discute. E la latitudinea lor. Luni sau marţi va pleca”,

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.