Portarul rapidist Horaţiu Moldovan a declarat, duminică seară, după meciul cu FCSB, scor 1-0, că speră să evite să primească gol cât mai mult timp, dacă se poate chiar tot campionatul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Din plin ne bucurăm că i-am bătut pe FCSB. Au fost minunaţi suporterii, nu-i pot descrie în cuvinte. Eu sper să ţin neatinsă poarta cât mai mult timp, dacă se poate tot campionatul. Sperăm să o ţinem tot aşa şi la finalul campionatului să ne clasăm pe un loc cât mai bun. Le-am arătat FCSB-ăiştilor cine-i cel mai bun. Ne-au ironizat toată săptămâna. Oricum eram motivaţi. Nu banii primează la fotbal”, a spus Moldovan.

Nou-promovata FC Rapid a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa FCSB, în etapa a V-a a Ligii I. Partida de pe Arena Naţională a fost una tensionată, cu multe durităţi, cu două eliminări şi cu o atmosferă incendiară în tribunele Arenei Naţionale. A marcat Vinicius '39 (autogol).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.