Ovidiu Hoban a declarat, luni seară, după de a câştigat titlul cu CFR Cluj, că acest trofeu este unul dintre cele mai frumoase obţinute de el, având în vedere şi dificultăţile prin care a trecut echipa în sezonul 2019/2020. El a precizat că echipa l-a simţit aproape pe tehnicianul Dan Petrescu, care nu a fost prezent, el fiind în izolare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“E un trofeu foarte mult râvnit de mine şi mă bucur. Foarte greu, nici nu puteţi să vă imaginaţi prin câte am trecut ca echipă. Co Covid, antrenamete întrerupte. E una dintre cele mai frumoase cupe pe care le-am ridicat. Anul acesta a fost cel mai greu să câştigăm trofeul. Mister e alături  de noi cu spiritul, l-am simţit aproape de noi. El conduce tot, chiar dacă a fost de la depărtare, dar l-am simţit aproape”, a spus Hoban.

Formaţia CFR Cluj a câştigat al treilea titlu consecutiv de campioană a României, al şaselea din istorie, luni seară, după ce a învins, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa Universitatea Craiova, în ultima etapă a play-off-ului ediţiei 2019/2020 a Ligii I, meci disputat în sistem de finală. Partida s-a disputat ca o finală ca urmare a unei decizii a Comitetului Executiv al FRF. Dacă după două reprize era egalitate, s-ar fi trecut la prelungiri şi eventual la lovituri de departajare.

CFR Cluj a mai câştigat titlul în 2008, 2010, 2012, 2018 şi 2019.

La Craiova, CFR Cluj a revenit de la 0-1, după ce craiovenii au deschis scorul prin Nistor ’10. Pentru clujeni au marcat apoi Vinicius ’36, Boli ’56 şi Deac ’77 (penalti).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.