Echipa de handbal feminin HC Zalău a fost învinsă duminică, în deplasare, de formaţia turcă Kastamonu Belediyesi GSK, cu scorul de 27-24 (16-11), în manşa retur din sferturile de finală ale Cupei EHF, şi a ratat calificarea în semifinalele competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În tur, HC Zalău a câştigat pe teren propriu la limită, scor 29-28 (12-15), astfel că scorul general este de 55-53, iar Kastamonu avansează în semifinale.

La partida de duminică, pe banca formaţiei HC Zalău nu a stat şi antrenorul Gheorghe Tadici, care a fost suspendat două etape de EHF după ce a primit cartonaş roşu în manşa tur în urma comentariilor la adresa arbitrajului.

Kastamonu va juca în semifinale cu SCM Craiova, formaţie care a obţinut sâmbătă, în premieră, calificarea în semifinale, după ce a eliminat echipa rusă Lada Togliatti (23-25 şi 26-23).

Meciurile din semifinale programate în 7-8 aprilie, respectiv 14-15 aprilie.

HC Zalău s-a calificat în sferturi de pe locul 2 în grupa D (8 puncte), obţinute din disputele cu Larvik HK, Hoors HK şi Banik Most, iar SCM Craiova a fost tot pe poziţia a doua (8 puncte) în grupa A, din care au mai făcut parte Brest Bretagne Handball, Kuban Krasnodar şi Randers HK.

Deţinătoarea trofeului este formaţia rusă Rostov-Don, care în această stagiune a jucat în grupa I principală a Ligii Campionilor, din care face parte şi CSM Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.