Handbalista norvegiană Nora Mork a anunţat, joi, pe Instagram, că a semnat un contract pe doi ani cu CSM Bucureşti. Interul dreapta este în prezent legitimată la Gyor ETO.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt încântată să anunţ că am semnat un contract pe doi ani cu CSM Bucureşti, un club care crede în mine şi în calităţile mele. Sunt mai motivată ca oricând să mă întorc pe teren, să mă dezvolt ca jucătoare şi să-mi continuu cariera alături de câteva dintre cele mai bune jucătoare din lume. Am speranţe mari pentru această echipă şi cred că putem face lucruri mari împreună în următoarele sezoane. Acum aş vrea să mă concentrez pe restul sezonului ca jucătoare a echipei ETO. Credeţi-mă, mă voi bucura de fiecare clipă, împreună cu colegele şi fanii mei”, a scris Mork pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m excited announce that I to have signed a two year contract with CSM Bucuresti, a club that believes in me and my qualities. I’m more motivated than ever to get back on the court,develop myself as a player and to continue my career with some of the best players in the world. I really have high hopes for this team and believe we can do great things together over the next seasons. Now I would like to focus on the rest of the season as an ETO player. Trust me, I will enjoy every minute of it together with my teammates and fans

A post shared by Nora Mørk (@noramrk_9) on

Nora Mork este campioană mondială şi triplă campioană europeană cu Norvegia, ea câştigând şi medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Rio.

Mork a câştigat şi trei Ligi ale Campionilor, una cu Larvik, în 2011, şi două cu Gyor, în 2017 şi 2018. Ea evoluează la Gyor din 2016, iar în prezent este indisponibilă mai multe luni după ruptură de ligamente.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.