Campioana Dinamo Bucureşti a anunţat, luni, prelungirea contractului cu pivotul Cedric Sorhaindo, care va lucra în paralel şi ca antrenor secund cu jucătorii de la echipele de juniori şi tineret.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cel mai valoros jucător care a evoluat vreodată în România rămâne la Dinamo şi în sezonul următor. Cedric Sorhaindo (39 de ani) şi-a prelungit contractul pe un an şi va continua să-şi pună în valoare uriaşa sa experienţă în folosul echipei noastre. Un handbalist uriaş, o legendă, pe care suntem onoraţi să-l avem în continuare alături de noi”, a transmis Dinamo Bucureşti.

Cedric Sorhaindo a câştigat cu naţionala Franţei două medalii olimpice, aur în 2012 şi argint în 2016, patru titluri mondiale (2009, 2011, 2015 şi 2017), plus două titluri europene (2010 şi 2014). Cu FC Barcelona, el a câştigat de trei ori Liga Campionilor, alături de alte câteva zeci de trofee.

Cedric nu va fi doar jucător la echipa de seniori, ci va începe să lucreze ca antrenor secund şi cu handbaliştii din echipele de tineret şi juniori.

Prin prelungirea contractului cu pivotul de 39 de ani, în sezonul 2023-2024 Dinamo va avea patru jucători pe acest post: Cedric Sorhaindo, Miklos Rosta, Viachaslau Bokhan şi Călin Dedu.


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.