Echipa masculină de handbal Minaur Baia Mare va evolua în sferturile de finală ale European Cup cu formaţia rusă HC Victor Stavropol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Minaur Baia Mare va juca turul în Rusia, la 26 martie.
 
Returul este programat o săptămână mai târziu.
 
HC Victor Stavropol ocupă în acest moment locul 9 în Superliga din Rusia (12 echipe), cu 12 puncte, dar are două meciuri mai puţin disputate (chiar şi cu victorii în ambele jocuri nu poate urca mai sus de locul 8). În cele 17 runde a obţinut cinci victorii, două remize şi a pierdut zece partide. La echipa rusă evoluează şi Inal Aflitulin, un centru care a trecut în cariera sa şi pe la Minaur.

HC Victor a intrat în EHF European Cup din turul al treilea. În prima dublă a întrecut echipa greacă Bianco Monte Drama cu 41-39 şi 41-30, pentru ca în optimile de finală să o elimine pe SGAU Saratov din Rusia (locul 7 în Superligă), după ce a învins cu 30-27 în deplasare şi a pierdut 32-30 pe teren propriu.

HC Victor a jucat în sezonul 2020-2021 cu Dobrogea Sud Constanţa în Liga Europa, “marinarii” reuşind să se impună în dublă manşă, după 26-18 şi 28-27.


 
 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.