Forul european de handbal (EHF) a anunţat, marţi, cele 56 de nominalizări la feminin pentru Premiile de Excelenţă pe anul 2023. De la echipe româneşti au fost alese 7 jucătoare – câte una de la Rapid Bucureşti şi SCM Râmnicu Vâlcea, respectiv cinci de la CSM Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fanii vor putea vota în intervalul 15-25 mai, în aplicaţia Home of Handball, iar nominalizările sunt pentru cel mai bun portar, pivot, centru, extreme, interi, plus cea mai bună apărătoare şi cea mai bună tânără jucătoare. Va fi aleasă şi cea mai bună jucătoare a anului, MVP 2023.

Handbalistele nominalizate de la echipele româneşti sunt: extrema stânga Jennifer Gutiérrez –  Rapid Bucureşti, interul stânga Cristina Neagu, centrii Elizabeth Omoregie şi Grace Zaadi Deuna, pivotul Crina Pintea – CSM Bucureşti, pivotul Asma Elghaoui – SCM Râmnicu Vâlcea. Tot de la CSM este nominalizată Emilie Arntzen – cea mai bună apărătoare.

Premiile similare la masculin vor fi anunţate după încheierea partidelor din sferturile Ligii Campionilor, iar votarea va începe în 26 mai.

Gala Premiilor de Excelenţă va avea loc în 26 iunie, la Viena.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.