Naţionala de handbal feminin a României va disputa două meciuri amicale la Bistriţa, în 3 şi 4 martie, iar biletele s-au pus în vânzare luni, pe un portal specializat, potrivit FR Handbal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentativa se va reuni în 26 februarie, cu 20 de jucătoare selecţionate de Florentin Pera, între care nu se regăsesc şi câteva titulare obişnuite, între care căpitanul Cristina Neagu sau pivotul Crina Pintea.

După câteva zile de antrenamente, tricolorele vor disputa două meciuri amicale cu Ucraina, programate în 3 martie (ora 19.15) şi 4 martie (17.00).

Următoarea reunire a echipei României va avea loc în 1 aprilie, la Piteşti, unde va pregăti dubla cu Portugalia, din faza play-off a Campionatului Mondial. Partidele sunt programate în 8 aprilie, la Piteşti, respectiv în 12 aprilie, la Paredes.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.