Campioana CSM Bucureşti a învins joi, pe teren propriu, formaţia Gloria Bistriţa, scor 31-28 (17-15), în ultimul meci din etapa a VIII-a a Ligii Naţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalele marcatoare ale partidei au fost Neagu 7 goluri, Kobylinska 6, Arntzen 5, Ailincăi 5, pentru CSM Bucureşti, respectiv Laslo 11, pentru Gloria Bistriţa.

Din lotul campioanei au absentat din motive medicale patru jucătoare: Crina Pintea, Grace Zaadi, Elizabeth Omoregie şi Mihaela Mihai. Astfel că, jocul CSM Bucureşti a avut de suferit în ambele faze pe parcurs, iar în repriza secundă a fost condusă de Gloria (19-21). Un parţial de 7-0 însă a dus scorul la 26-21 (min. 50), iar din acel moment soarta jocului nu a mai putut fi întoarsă de echipa oaspete, în pofida eforturilor din final (28-27, min. 58).

La nivelul băncilor tehnice, meciul de joi seară a reprezentat şi un duel al selecţionerilor, între cel actual, Floretin Pera, care a preluat recent Gloria Bistriţa, şi Adrian Vasile (CSM), pe care Pera l-a înlocuit la naţională.

În urma victoriei, CSM Bucureşti continuă să fie liderul clasamentului în Liga Naţională, neînvinsă, cu 24 puncte. Pe podium se mai află SCM Râmnicu Vâlcea şi SCMU Craiova, ambele cu câte 19 puncte.

Celelalte rezultate ale etapei a VIII-a, cu meciuri disputate între 25-29 octombrie, sunt: Rapid Bucureşti – Ştiinţa Bucureşti 35-22, HC Zalău – Gloria Buzău 27-27, Corona Braşov – SCMU Craiova 27-32, Minaur Baia Mare – SCM Rm. Vâlcea 33-34, Măgura Cisnădie – CSM Tg. Jiu 30-29, Dacia Mioveni – Dunărea Brăila 19-27.

Etapa a IX-a programează partide între 4-7 noiembrie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.