Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a învins marţi, pe teren propriu, formaţia CSM Slatina, scor 31-21 (17-10), în penultima etapă a sezonului şi primeşte medaliile de campioană în faţa propriilor fani. Pe podiumul stagiunii 2022-2023 se mai află Rapid Bucureşti şi Gloria Bistriţa, care au primit deja medaliile de argint, respectiv de bronz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ceremonia de decernare a medaliilor şi tricourilor de campioane jucătoarelor de la CSM Bucureşti are loc la ora transmiterii acestei ştiri.

CSM Bucureşti şi-a asigurat titlul încă din 23 aprilie şi mai are de jucat un singur meci în acest sezon, în 26 mai, în deplasare cu Gloria Buzău. După 25 de etape, CSM are 73 de puncte, fiind urmată de Rapid Bucureşti, campioana din 2022, cu 64 puncte şi de Gloria Bistriţa (58).

CSM Bucureşti a câştigat al şaselea titlu naţional din propriul palmares. Celelalte cinci titluri au fost câştigate între 2015-2018, respectiv în 2021. Cinci trofee Cupa României şi patru Supercupe mai are în palmares echipa antrenată de Adrian Vasile, iar la nivel european are trei medalii în Liga Campionilor – aur (2016), bronz (2017 şi 2018).

În acest sezon, CSM Bucureşti a ratat însă calificarea la Turneul Final Four al Ligii Campionilor, fiind învinsă în ambele manşe din sferturi de Team Esbjerg.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.