Campioana CSM Bucureşti a învins duminică, în Slovenia, echipa Krim Ljubljana, scor 27-25 (9-12), în al treilea amical internaţional din intersezon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În primele teste internaţionale, tot în deplasare, CSM Bucureşti a învins FTC Budapesta, scor 31-28 (17-16), şi pe Budunost Podgorica, scor 27-22 (12-13).  

CSM Bucureşti a mai disputat şi alte meciuri test de când s-a reunit, dar cu adversare din Liga Naţională – SCM Craiova şi Dunărea Brăila. Ultimul amical din intersezon va avea loc în 19 august, cu Gloria Buzău.

Primele meciuri oficiale vor avea loc în 26-27 august, la Turneul Final4 al Supercupei României.

În stagiunea 2023-2024, CSM Bucureşti va juca şi în grupa A din Liga Campionilor, cu echipele Gyor ETO, IK Savehof, Brest Bretagne Handball, Odense Handbold, Buducnost, SG BBM Bietigheim şi DVSC Debrecen. Competiţia va debuta în 9-10 septembrie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.