Handbalista Amalia Mihaela Coman, de la SCM Râmnicu Vâlcea, va evolua din vară la Minaur Baia Mare, a anunţat, joi, clubul băimărean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Amalia Mihaela Coman s-a născut în Bucureşti pe 29 iulie 2000. Are 1.78 m şi 68 kg şi joacă pe postul de conducător de joc. În actualul sezon a evoluat cu echipa sa în EHF European League, reuşind să înscrie 5 goluri (echipa olteană este încă în competiţie, urmând să joace sferturile cu Nykobing Falster Handbold, pe 18 şi 26 martie).

Amalia a început handbalul în 2009 la Şcoala nr. 88, unde a stat până în anul 2012. În 2012 a plecat la Şcoala nr. 181, unde a evoluat până în 2014, când a trecut la CSM Bucureşti, cu care a devenit campioană naţională şi vicecampioană la jnuioare. Din vara anului 2019 a plecat la HC Zalău. Mai apoi, a fost împrumutată la Ştiinţa Bucureşti, iar din vara anului trecut a jucat pentru SCM Râmnicu Vâlcea. După 18 etape în Liga Florilor MOL, Amalia are 8 goluri marcate.

Centrul care merge din vară la Minaur a fost convocată la toate loturile naţionale de junioare şi de tineret.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.