Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a fost învinsă joi, în deplasare, de Paris Saint Germain, scor 41-30 (21-11), în a doua etapă din grupa B a Ligii Campionilor. Antrenorul Xavi Pascual şi trei jucători nu au făcut deplasarea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Clubul dinamovist nu a anunţat nimic oficial despre situaţia antrenorului Xavi Pascual şi a trei jucători care nu au făcut deplasarea şi care ar fi avut rezultate ”neconcludente” la testările Covid-19.

Tot joi, în celelalte partide ale etapei, Barca - HC Motor 36-25, Kielce - Veszprem 32-29, iar ultima dispută a serii este între FC Porto - SG Flensburg-Handewitt.

În prima etapă, pe teren propriu, Dinamo a dispus de polonezii de la Lomza Vive Kielce, scor 32-29.

Dinamo Bucureşti va juca următoarea partidă pe teren propriu, cu FC Porto, în 30 septembrie.

După disputarea partidelor tur-retur în ambele grupe ale Ligii Campionilor, încep fazele eliminatorii, din 30 martie 2022, play-off şi sferturi, iar Turneul Final Four va avea loc în 18-19 iunie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.