Clubul Dinamo Bucureşti a anunţat, vineri, că biletele achiziţionate de fani pentru partida tur din optimile de finală ale Ligii Campionilor, cu PSG, meci anulat între timp de EHF, vor fi returnaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Abonaţii care au achiziţionat bilete la meciul de handbal Dinamo – PSG din EHF Champions League (anulat de forul european) pot solicita rambursarea banilor printr-o adresă trimisă la contact@eventim.ro. Rugăm solicitanţii să transmită, împreună cu datele personale, şi numărul de comandă. Cei care au cumpărat biletele direct de la sală (fără comandă) trebuie să trimită biletele prin poştă sau prin curier la sediul Eventim (Str. Popa Petre nr. 5, sector 2, Bucureşti) împreună cu datele personale (inclusiv un cont IBAN pentru rambursarea banilor)”, se arată în comunicatul Dinamo.

Federaţia Europeană de Handbal (EHF) a anunţat, în 24 aprilie, măsuri drastice în privinţa cupelor europene. În urma şedinţei Comitetului Executiv al EHF, meciurile din optimile de finală, fază în care urma să joace şi Dinamo Bucureşti cu PSG, şi sferturile de finală au fost anulate.

La Turneul Final Four, programat la Koln, în 28-29 decembrie, vor juca astfel primele două clasate din grupele valorice A şi B la finalul fazei grupelor, adică FC Barcelona, PSG, THW Kiel, Veszprem HC.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.