Jucătoarea Simona Halep, deţinătoarea trofeului şi favorită 5, o va întâlni în primul tur al turneului de la Indian Wells pe americanca Vania King, locul 202 WTA, iar Monica Niculescu, cap de serie numărul 32, va juca împotriva sportivei britanice Heather Watson, numărul 53 mondial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Halep şi Niculescu se numără printre sportivele care vor evolua direct în runda secundă la Indian Wells.

Vania King a trecut în primul tur de compatrioata sa Taylor Townsend, locul 379 WTA, scor 6-2, 6-3.

Simona Halep şi Vania King au mai fost adversare o singură dată, în 2010, în optimile de finală ale turneului de la Montreal, când s-a impus jucătoarea americană, scor 7-6 (5), 6-1.

Heather Watson, beneficiară a unui wild card, a învins-o în primul tur pe Galina Voskoboeva (Kazahstan), scor 7-6 (4), 4-6, 6-1.

Monica Niculescu şi Watson au fost adversare tot o singură dată, la ediţia din acest an a turneului de la Hobart. Watson s-a impus în faţa româncei cu scorul de 6-7 (3), 6-2, 7-6 (3), în optimile competiţiei.

Pe tabloul de simplu la Indian Wells au evoluat, în primul tur, Irina Begu şi Alexandra Dulgheru, care au fost eliminate miercuri.

Begu a fost învinsă în runda inaugurală de sportiva germană Laura Siegemund, venită din calificări şi poziţia 79 în ierarhia mondială, scor 3-6, 6-4, 6-4, în două ore şi 21 de minute.

Alexandra Dulgheru a pierdut în faţa americancei Nicole Gibbs (95 WTA), de asemenea venită din calificări, scor 1-6, 0-6, într-o oră şi două minute.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.