Simona Halep, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 2, va juca, noaptea viitoare, nu înainte de ora 04.00, în semifinalele turneului Melbourne Summer Set 1, în compania sportivei chineze Qinwen Zheng, 19 ani, locul 126 WTA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform programului anunţat de organizatori, meciul va fi al doilea al zilei de sâmbătă pe Rod Laver Arena.

În programul de sâmbătă figurează şi Irina Begu, în semifinalele de dublu la Melbourne Summer Set 2. Begu şi sportiva din Serbia Nina Stojanovici, favorite 3, vor evolua, de la ora 02.00, în compania echipei Bernarda Pera/Katerina Siniakova (SUA/Cehia).

Simona Halep s-a calificat în semifinale la Melbourne după ce a învins-o, vineri, cu scorul de 6-2, 5-7, 6-4, pe elveţianca Viktorija Golubic, locul 43 WTA. Halep va evolua în penultimul act în premieră cu chinezoaica Qinwen Zheng, venită din calificări, care a trecut, în sferturi, cu scorul de  7-6 (1), 7-6 (5), de croata Ana Konjuh, locul 67 WTA.

“Este o jucătoare foarte bună. Când eram junioară, tata îmi vorbea despre ea, îmi spunea că este o luptătoare. Voi da tot ce am mai bun mâine şi cred că am nivelul necesar pentru a câştiga, aşa că trebuie să cred în mine. Nu mă gândesc că adversara este Simona. Trebuie doar să mă concentrez pe ce a încerca să merg înainte şi să câştig acest meci”, a declarat Zheng, potrivit WTA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.