Simona Halep a declarat, joi, după calificarea în sferturile Transylvania Open, că a avut nevoie de timeout medical ma meciul cu Varvara Graceva deoarece i s-a blocat spatele

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Mi s-a blocat spatele, durerea este mare şi nu prea poţi să te apleci. Este bine că am câştigat acest meci, nu ştiu cum, dar este o victorie bună. Uneori chiar dacă este dureros trebuie să continui. Am simţit că fiind acasă trebuie să lupt mai mult. Este mereu dificil să joc împotriva unei românce, va trebui să dau tot ce am mai bun. Sper că voi fi în formă mâine”, a spus Halep în interviul de pe teren.

Simona Halep, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 1, s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului Transylvania Open, de la Cluj-Napoca.

Halep s-a impus în turul doi în faţa rusoaicei Varvara Graceva, numărul 81 mondial, scor 6-4, 6-2, într-o oră şi 13 minute.

În sferturile de finală, Halep o va întâlni pe Jaqueline Cristian, numărul 105 mondial.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.